Ko je izgubio čarape :)

0

Borak: donje rublje, čarape, kutije cigareta, velika nužda…

(Siroki com roštilj crew Danas sam bio u Borku sa psom i ono sto sam vidio je izazvalo toliko gađenje, da sam se zapitao: Kako je to moguće! Vise ne postoji da li , sad se čovjek treba pitati kako?! Kako je moguće da se ovako nešto može danas u našem svijetu dogoditi, odmah tu iza naših kuca!?! Smeće razbacano, plastične čaše savakudan razbacane, donje rublje, čarape, kutije cigareta, velika nužda i sam Bog zna (a vjerujem da bi volio da ne zna) sto sve još ima.

 

Volio bih kad bi ste ovo stavili kao jednu od vijesti dana i da reknete ekipi koja je odgovorna za ovo nek se skulira i otiđe to lijepo počistiti i sanira, tako da skine (a ne znam kako će) tu sramotu i jad sa svojih obraza. Zaista ono sto se i sada nalazi u Borku je slika i lice nas Širokobriježana. I također najavite školarcima kojima završava nastava u petak da promisle malo o ovome svemu i da se ne dogodi kao prošle godine da se u Borak nije moglo ući od smeća i nereda, koji su oni ostavili, nakon svoga slavlja. Ne bih volio da se ovake slike ponove !!! (djeturum) )
Još od malih nogu roštiljamo u Borku, kao i svi obožavamo taj netaknuti biser sa vodom okolo. Nije nam ni prvi ni zadnji put da očistimo tuđe smeće da bi guštali na plaži uz roštilj i pivu. Zadnji put smo počistili oko 150 kg plastike, vreća, stakla i ostalog.  🙂 foto sirokibrig.com

The Roštilj Crew

 

 siroki.com

sirokibrig.com