NAPOKON UTAKMICE

0

(www.skripari.com)

Pred nama je prva utakmica u novoj sezoni, i to odmah ona prava Europska. Koju mnogi od nas više čekaju nego one naše ligaške, pa evo prigode da se pokažemo. Nemojte da Vam dolazak na utakmicu bude teret, nemojte slušati razne predrasude budimo pokretač nove ekipe, pokretač naših domaćih momaka koje smo dugo željeli.

Momci iz K.N.-a su radili i u pauzi tako da je napravljeno dosta navijačkog materijala, par vrsta kapa, par vrsta majica koje se svakodnevno mogu kupiti u Klubu Navijača koji radi od 18:00. A pred utakmicu sa Koper-om biti će i štand pred stadionom na kojem će po dosta povoljnim cijenama biti i naš materijal.

Pozivamo sve da kupe nešto od ponuđenih artikala, tako pomažu rad Kluba Navijača a nose repoznatljiva obilježja nas samih. Ulaz na istok će biti kao i do sada sa kartom koju možete kupiti u Klubu Navijača, ta karta Vam je i obaveza da i navijate. Da budete dio ekipe. Klub Navijača se na dan utakmice otvara nešto ranije i nadamo se da će biti pravo mjesto za zagrijavanje prije utakmice te slavlje nakon dobrog izdanja na tribini, momci pripremaju i posebno iznenađenje pa dođite i uvjerite se.

OTVORIMO SEZONU NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN. Svi k'o jedan, ČUVARI GRADA.