PRIJAVE ZA WEST HERZEGOWINA FEST NO. 5.

0

Objavljen je natječaj za prijave radova na ovogodišnji peti po redu West Herzegowina Fest koji će se održati na igralištu Osnovne škole u Grudama u periodu od 9. do 11. kolovoza 2007. godine. Eto ljudi ako imate filmova u trajanju do 8 minuta, kratkih priča ili radite autorsku glazbu s bendom možete se prijaviti najkasnije do 29.07.2007. godine na email adresu whfest@whfest.com ili idite na web www.whfest.com.

West Herzegowina Fest je putujući festival koji se održava na području zapadne Hercegovine. Prve dvije godine se održao u Širokom Brijegu, zatim u Ljubuškom i prošle godine u Posušju. Festival traje tri dana, a program čine projekcije amaterskih filmova, izložbe mladih umjetnika, te nastupi mladih glazbenih bendova. U sklopu festivala tiska se i festivalski FANZIN u kojem se objavljuju radovi mladih književnika.

U svoje četiri godine festival je prezentirao više od 80 amaterskih video radova, objavljena su četiri festivalska Fanzina, te je nastupilo preko 60 mladih bendova s područja cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Pogledajte prošlogodišnji pobjednički film iz Ljubuškog.

 

Više informacija o festivalu potražite na www.whfest.com. (suzy)