REGULACIJA PROMETA NA BLAGDAN VELIKE GOSPE

REGULACIJA PROMETA NA BLAGDAN VELIKE GOSPE

REGULACIJA PROMETA NA BLAGDAN VELIKE GOSPE

0

Široki Brijeg – Na sami blagdan Velike Gospe 15. kolovoza vrijedit će posebna regulacija prometa kroz središte Širokog Brijega. Toga dana od 19 sati promet će se preusmjeriti tako da će se zabraniti ulazak motornih vozila iz pravca raskrižja i kružnog toka u Klancu prema središtu grada, a isti će se odvijati Obilaznom cestom u pravcu Pecare, a prema Oklajima koristit će se cesta preko Vagana.

ceste_siroki_brijeg_put_promet
Od Trga širokobrijeških žrtava (na mostu) Ulicom Antuna Mihanovića do raskrižja za Trg dr. Ante Starčevića neće se dopuštati zaustavljanje i parkiranje vozila, tako da parkirana vozila ometaju normalno kretanje pješaka, a dopušteno je parkiranje ispred robne kuće i banke na površinama izvan kolnika i nogostupa.

Na Trgu širokobrijeških žrtava (kod križa) od 21 sat odvijat će se kulturno-zabavni program, gdje je smještena i bina.. Na širem području oko Trga širokobrijeških žrtava nije dopušteno zaustavljanje i parkiranje vozila za vrijeme trajanja programa do razlaza posjetitelja. Od raskrižja Ulice dr. Jure Grubišića- “Kruno” do raskrižja s ulicom fra D. Buntića i djelu Uice Antuna Mihanovića do hotela ‘Park’ i dijelu Ulice Stjepana Radića do zgrade Vlade ŽZH, će biti zabranjen promet motornih vozila. Za to vrijeme promet vozila se neće odvijati Ulicom fra Didaka Buntića, od raskrižja s Ulicom Kraljice Jelene do mosta, to će biti pješačka zona.
vrelo sirokibrijeg.ba