Široki ugasio Zvezdu

Široki ugasio Zvezdu

Široki ugasio Zvezdu

0

josip_barac_hkk_sirokiŠiroki Brijeg – Malo tko je prije utakmice očekivao da se Široki Primorka može oduprijeti Crvenoj Zvezdi, ali Širokobriješka mladost se uz odličnu potporu s tribina hrabro suprostavila daleko skupljoj i jačoj ekipi te ju na kraju i nadigrala,silnom željom i borbom za svaku loptu i pobijedila. Na kraju 80:79 (po četvrtinama (13:17, 25:18,20:20, 22:24) rezultat govori sve, drama do zadnjih sekunda ali nekako nam se čini da je Široki nakon početne inicijative Zvezde shvatio da može doći do pobjede te su odlučili na najbolji mogući način iskoristiti prigodu. Barać je bio nezaustavljiv pogodio 25 koševa a u ključnim trenutcima mu se priključio Bošnjak te postigao odlučujuće koševe ukupno 17.

Zvezda je nešto bolje otvorila utakmicu, na početku se činilo da bi mogli doći do lagane pobjede. Ipak Široki se malo po malo uz odličnu potporu s tribina (oko 3500 gledatelja) vraćao. Širokobriješki mladići su se borili za svaku loptu i ponovno dokazali da ne igraju novci nego srce. Vratili su se u drugoj četvrtini u igru i došli do vodstva 38:35 na odmoru.
johnathon_jones_siroki

U nastavku se pojačala agresivnost svima je postajalo jasnije da je iznenađenje na vidiku, treća četvrtina je bila u egalu ali u zadnjoj prava drama borba za svaku loptu do posljednje sekunde te velika, velika pobjeda. Barać 25 koševa, Bošnjalk 17, Jones 12

www.hkksiroki.com