Asocijacija poduzetnika Hercegovine

Asocijacija poduzetnika Hercegovine

Asocijacija poduzetnika Hercegovine

0

Mostar – Asocijacija poduzetnika Hercegovine djeluje kao udruženje poslodavaca, s osnovnim ciljem poticanja razvoja povoljnog okružja za gospodarski razvoj i očuvanja poslovnog morala. Zajedničkim snagama gospodarstvenika članova naše organizacije ustrajno razvijamo i provodimo aktivnosti, koji doprinose razvoju regije Hercegovine kao snažnog gospodarskog i urbanog regionalnog središta. Svojim djelovanjem želimo pokazati ustrajno i dosljedno vodstvo u poticanju dugoročno održivog gospodarskog i društvenog rasta.APH predstavlja jaku mrežu kontakata i sa svojim članicama pokušava aktivno promjeniti i utjecati na promjene diljem regije. Pozivamo Vas da nam se pridružite i Vašim znanjem, vještinama i poduzetničkim duhom obogatite našu Asocijaciju, kako bi zajedno djelovali na promjene koje Vi želite od nas.

Prednosti članstva u Asocijaciji poduzetnika Hercegovine

Povezivanje s poslovnim partnerima: Učlanjenjem u Asocijaciju poduzetnika Hercegovine, postat ćete članom uglednog udruženja gospodarstvenika, sudjelovat ćete u različitim zajedničkim događanjima, te proširiti svoju mrežu kontakata.

Zastupanje zajedničkih interesa: U odnosima sa predstavnicima vlasti, državnim tijelima, sindikatima, nevladinim organizacijama, različitim drugim organizacijama od interesa, kao i u odnosima sa širom javnosti, predstavljat ćemo, zastupati i promicati Vaše zajedničke interese.Povećanje vidljivosti Vaše tvrtk: Kroz članstvo u APH, Vaša tvrtka povećat će svoju vidljivost putem različitih informativno-promotivnih aktivnosti, te postajanjem dijela branda Komore kao organizacije koja zagovara odgovornost prema široj zajednici i društveno-gospodarski razvoj.

Pristup informacijama: Omogućit ćemo Vam pristup aktualnim informacijama o našim partnerskim organizacijama, mogućnosti pronalaska poslovnih partnera putem istih, našim tvrtkama članicama, kao i o trenutnoj gospodarskoj situaciji u gradu i regiji.

Stručno znanje: Naš profesionalni tim posjeduje znanje, ideje i stručno iskustvo, te nudi našim članovima vrijedne usluge sukladno raspoloživom vremenu.

Izdvojeno: