Chill out zona na 2000 m²

Chill out zona na 2000 m²

Chill out zona na 2000 m²

0

CHILL OUT zona Mostar Summer Festa ove godine na skoro 2000 kvadratnih metara!

Našu regiju već danima trese ljetna groznica zvana ‘Mostar Summer Fest’ jer šestu godinu zaredom organizatori u Mostaru pripremaju dvodnevni festivalski spektakl. Pored 25 izvođača koliko će ih ove godine nastupati na dva paralelna stagea, Festival svake godine oduševljava festivalskim gradom kojeg izgrade u formi CHILL OUT zone na platou Mostarskog sajma gdje se Festival i održava.
„Ove godine smo ponosni na činjenicu da će se festivalska CHILL OUT zona prostirati na skoro 2000 kvadratnih metara, što znači da ćemo imati uistinu fenomenalne sadržaje koji će sigurni smo, stvoriti nezaboravne uspomene za sve posjetitelje Festa.“, kazali su organizatori.
Otkrivaju kako će i ove godine kroz Festival marširati četiri metra visoki cirkusanti uz performans s vatrom, te da će u CHILL OUT zoni biti postavljen i sasvim neobično izdanje igre ‘Čovječe ne ljuti se’, kao i ‘Žuja pub’ i ‘Žuja chill zona’ koja će zauzeti više od 100 kvadratnih metara te posjetiteljima pružiti potpuni doživljaj uživanja u vrhunskom pivu ispod festivalskih zastavica u vreloj mostarskoj noći.
Također izdvajaju i Festivalski fan shop Powered by Kratki rukav u kojem ćete moći na licu mjesta gledati kako se na vašu novu, omiljenu festivalsku majicu radi print službenog dizajna ovogodišnjeg Festivala. U svojoj novoj majici ćete se moći fotografirati na selfie tornju koji vas diže u zrak visoko iznad publike, a nakon takvog adrenalina moći ćete se osvježiti u mnogobrojnim kornerima kao što su ‘Rakija korner’, ‘Ice cream bar’, ‘Gastro kutak’ i mnogi drugi koji vas očekuju 29. i 30.6. već od 18h u čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara.
Podsjećamo, ove godine na Mostar Summer Festu Prljavo kazalište, Tram 11, Letu štuke, Bad Copy, Urban & 4 i Let 3 predvode line-up na glavnom stageu, dok su Gramophonedzie, Nipplepeople, Dejan Milićević i Kristijan Molnar zvučna imena koja će publiku Mostar Summer Festa rasplesati na e-MOtion stageu. Ulaznice za Festival su dostupne za kupovinu online preko kupikartu.ba, zatim u poslovnicama kupikartu.ba koje se nalaze širom BiH, te u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra. Festivalska ulaznica dostupna je po cijeni od 25 KM, dok ćete za jednodnevnu izdvojiti 16 KM. Festivalske ulaznice će biti moguće kupiti na prodajnim mjestima do Festivala, a jednodnevne ulaznice će se moći kupiti na ulazu u Festival od 18h.
Da, ovo ljeto počinje na Mostar Summer Festu!