FeniX, neovisni dvojezični hrvatsko-njemački mjesečnik

FeniX, neovisni dvojezični hrvatsko-njemački mjesečnik

FeniX, neovisni dvojezični hrvatsko-njemački mjesečnik

0

fenix_magazin_deutchlandfenix-magazin.info

FeniX, neovisni dvojezični hrvatsko-njemački mjesečnik, u svom novom broju, koji se od srijede 05.lipnja nalazi u prodaji na kioscima u Njemačkoj a od petka 07.lipnja u Austriji, Švicarskoj i Luxemburgu, na duplerici donosi obiteljske fotografije iz albuma Višnje Pavelić, starije kćerke poglavnika NDH dr. Ante Pavelića, koja je koncem svibnja navršila 90 godina. Uz dosad neobjavljene obiteljske fotografije iz njezina albuma, Fenix donosi i kratke isječke iz razgovora sa Višnjom Pavelić, koji će u cjelosti biti objavljen u idućem broju Fenixa.

Jedini hrvatski dvojezični mjesečnik izvan domovine donosi i ekskluzivni razgovor sa nogometašom Ivanom Klasnić, koji govori o nastavku karijere u Njemačkoj, životu nakon razvoda od supruge Patrizie i trenutačnoj posvećenosti odgoju svoje šestogodišnje kćeri Fabienne Coleen.

Iz novog broja Fenixa izdvajamo razgovor sa novim hrvatskim ministrom turizma Darkom Lorencinom, koji planira na odmor u Hrvatsku dovesti dva milijuna Nijemaca te gostujuću kolumnu koju za ovaj broj Fenixa piše predsjednik njemačke Socijaldemokratske stranke (SPD) Sigmar Gabriel.

Od ostalih tema u Fenixu izdvajamo ljubavnu priču Ines i Ante Bušića, predstavljanje prve hrvatske klape sa obala Rajne, razgovore sa glumcima Ivanom Vrgočem i Filipom Klevom, boksačem Florijanom Pavićem te nogometašima Antom Grgićem, Stjepanom Kukuruzovićem i Ilijom Kovačićem.

Kao i uvijek, vrijeme uz Fenix ni ovaj put neće biti izgubljeno.
www.fenix-magazin.info