HKK Široki TT Kabeli – Igokea

HKK Široki TT Kabeli – Igokea

HKK Široki TT Kabeli – Igokea

0
Široki – Sportski ponos Hercegovine

siroki_igokea20101Današnjom press konferencijom najavljen je predstojeći derbi iz kojeg možemo dobiti prvaka Bosne i Hercegovine između HKK Široki TT Kabeli i Igokea iz Aleksandrovca za prvaka Bosne i Hercegovine. Na konferenciju su govorili Ante Suton (predsjednik kluba), Ivan Velić igrači Ivan Grgat, Josip Naletilić a čuli smo i predstavnike Škripara što misle o predstojećoj utakmici.

 

 

ŠPORTSKO ZAJEDNIŠTVO 

U organizacijskom smislu sve je spremno za sutrašnju treću finalnu utakmicu. Očekujemo punu dvoranu, a pozvali smo i sve sportske klubove iz Širokog da u svojim klupskim trenirkama dođu kao gosti na ovu utakmicu da pokažemo zajedništvo kao i sportski duh našeg grada

 

U PRODAJI 5.000 ULAZNICA

U prodaju je pušteno 5000 ulaznica koje se već mogu kupiti u knjižari Mr Paper u blizini zgrade općine Š.B. Sutra već od 18 sati moći će se kupiti i na prodajnim mjestima u dvorani Pecara. Suton je dodao kako će na poluvremenu biti prikazan i petominutni film Široki – Sportski ponos Hercegovine a svakako treba spomenuti i nagradnu igru u kojoj će biti dodijeljen dres Ivana Grgata za kojeg je rekao da je veliki i pošteni igrač i čovjek. Na kraju svog obraćanja Suton je pozvao sve Širokobriježane i sve ljubitelje košarke u Hercegovini da dođu na sutrašnje finale.

 

PLAN A

-Postoji plan „a” i plan „b”. Plan „a” je pobjeda u sutrašnjem finalu i proslava osvojene titule gdje bi na Trgu žrtava rata „na mostu” bila priređena roštiljada, kao i koncert grupe Titanic, a odmah poslije utakmice i tuširanja građanima bi se uz vatromet pridružili i košarkaši, no međutim postoji i plan „b” jer radi se o sportu, može se dogoditi da naši sportski protivnici pobjede, naravno nitko od nas ne želi takav scenario ali i on je moguć- rekao je na kraju Ante Suton.

IGRAČI SPREMNI ZA TITULU

thumb_naletilicMi ne smijemo podleći nikakvoj euforiji, vjerujem da su igračima hladne glave i da će sutra misliti samo na igru te tako ponoviti igru iz prošle utakmice u Aleksandrovcau koja je po mom mišljenju bila naša najbolja utakmica u sezoni. Svi igrači su jako motivirani i spremni Širokom donijeti još jednu titulu. I njima imam zaista divno mišljenje i ne daj Bože kad bi sutra izgubili to mišljenje ne bih mijenjao. Ipak ako se na parketu budemo držati dogovorenog mislim da ne bi trebali imati problema, međutim sport je sport i sve opcije su moguće- dodao je Trener Širokobriježana Ivan Velić.

 

  

Josip Naletilić

 

 

 

 
 
 
IVAN GRGAT

Ivan Grgat je izrazio zadovoljstvo što je dio kluba kakav je Široki i da
je u svojoj karijeri odigrao dosta utakmica i važnih i manje važnih ali
ova dva finala (prošla godina i ovogodišnje) spadaju svakako u
najnapetije, posebno je spomenu lanjsko finala protiv favorizirane Bosne
kad Širokom nije nitko davao velike izglede ali je ekipa ipak velikom
borbenošću osvojila naslov. Grgat je još rekao da ih očekuje teška
utakmica ali da vjeruje u ekipu i da će titula već sutra biti u Širokom.

JOSIP NALETILIĆ

Josip Naletilić je u ime mladih igrača koji su stasali u klubu zahvalio
treneru kao i rukovodstvu kluba za dobre uvjete, za pristojnu minutažu
na svakoj utakmici, te dodao da takav odnos kluba prema njima će sigurno
dati i dobre rezultate kaoko igračima tako i klubu

ŠKRIPARI 

Predstavnicu Škripara su pozvali sve da im se pridruže u navijanju, da
ponesu ekipu do naslova ali isto tako pozvali su sve na fer i korektno
navijanje.

HKKSIROKI.COM