Humanitarna akcija Centra za socijalni rad Široki Brijeg

Humanitarna akcija Centra za socijalni rad Široki Brijeg

Humanitarna akcija Centra za socijalni rad Široki Brijeg

0

bozic_donacijeŠiroki Brijeg – Javna ustanova Centar za socijalni rad Široki Brijeg pokrenula je predbožićnu humanitarnu akciju. Cilj akcije je biti solidaran prema nemoćnim, bolesnim, napuštenim i drugim osobama u stanju socijalne potrebe.

Ovom akcijom želimo pomoći osobama koje su narušenog zdravstvenog i težeg materijalnog stanja, a ne mogu zadovoljiti svoje životne potrebe bez intervencije šire društvene zajednice, a to ste upravo Vi. U prirodi čovjeka je pomagati i suosjećati sa drugima. Čineći dobra djela, plemeniti osjećaji, humanost i solidarnost, postaju naša svakodnevnica i garancija za bolje sutra. U svakodnevnom kontaktu s ljudima, svjedoci smo teških patnji nesretnih i siromašnih ljudi i stoga pokušajmo zajednički pomoći tim ljudima ovom humanitarnom akcijom. Malim, nesebičnim odricanjem učinit ćemo veliko humano djelo. Svojim prilogom u naravi (hrana ili higijenski proizvodi), te novčanim donacijama, postat ćete sudionikom akcije koja će uljepšati božićne blagdane najpotrebnijima.
Pomoć možete donijeti (ukoliko niste u mogućnosti, možete nas obavijestiti da sami dođemo) u prostorije koje su iza Centra za socijalni rad (u blizini CIPS-a), a novčanu donaciju možete uplatiti na račun

3382202200211386 otvoren kod UniCredit Bank.


AKCIJA TRAJE OD 5. – 15. prosinca 2011., u vremenu od 9 do 17 sati, osim nedjelje.

S jednim velikim hvala,

Centar za socijalni rad Široki Brijeg

sirokibrijeg.ba