Humanitarna akcija za Širokobriježanku Emiliju Pušić

Humanitarna akcija za Širokobriježanku Emiliju Pušić

Humanitarna akcija za Širokobriježanku Emiliju Pušić

0

emilija_pusic_Humanitarna udruga “Dodir ljubavi” iz Širokog Brijega organizira humanitarnu akciju za Širokobriježanku Emiliju Pušić kojoj je ugrožen vid. Potrebno je 3.000 eura za operaciju oka pa se stoga mole svi koji mogu da pomognu.

Priopćenje humanitarne udruga “Dodir ljubavi”:

Dragi čitatelji, 2009. godine uspješno smo organizirali prikupljanje pomoći za, tada 14-godišnju djevojčicu Emiliju Pušić iz Širokog Brijega, koja je morala na operaciju jer joj je bio ugrožen vid i prijetila trajna sljepoća. Zahvaljujući vama, Emilija je uspješno operirana i sad joj je to oko sasvim dobro. Ali, kako nesreća nikad ne dolazi sama, sad je bolest zahvatila i drugo oko pa joj treba operacija u Zagrebu i oko 3.000 eura za operaciju pa molimo sve ljude velika srca i široke duše da opet priteknu u pomoć. Znamo da je ekonomska situacija vrlo teška, da je puno ljudi bez posla, ali mislimo da se uvijek može odvojiti koja marka za pomoć onima kojima je najpotrebnija. Pokažimo opet svoju nesebičnost i pomozimo mladoj 18-godišnjoj Emiliji iz Širokog Brijega!

Svoje priloge možete uplatiti na sljedeće račune:

1. Humanitarna udruga „Dodir ljubavi”, Široki brijeg”, s naznakom: za Emiliju Pušić, u UniCredit Zagrebačka banka, broj računa: 3382202201074783

2. Za one iz Hrvatske i inozemstva: Humanitarna udruga „Dodir ljubavi”, Široki Brijeg,
UniCredit Zagrebačka banka, broj računa: 3380604819044432

Humanitarna udruga “Dodir ljubavi”, Široki Brijeg