Humanitarni spektakl – Hrvatska protiv Slovenije

0

thumb_rukometasi_alilovicReprezentativni tjedan u kalendaru EHF-a Hrvatska će odraditi u dva prijateljska susreta protiv Slovenije. Oba će biti humanitarnog karaktera. Prvi od dva susreta igra se danas u Širokom Brijegu gdje je reprezentacija dočekana s oduševljenjem. Dvorana na Pecari u bit će premala da primi sve one koji žele vidjeti istinske svjetske zvijezde u svom malom gradu.

Započela je operacija “Norveška”. A baš u Norveškoj u siječnju Slovenija će nam biti protivnik u skupini (uz Poljsku i Češku). Lino Červar je razbio priče o skrivanju karata i kalkuliranju.

– Posljednje SP je pokazalo da moji dečki ne znaju kalkulirati, a tako će biti i danas. Drago bi nam bilo pobijediti jednu selekciju poput Slovenije. Mi ćemo učiniti sve što je u ovom trenutku u našoj moći. Imamo problema, no raduje me činjenica da usprkos ozljedi Blaženko Lacković želi nastupiti i dati svoj doprinos ovoj akciji. To puno govori o nama kao momčadi.

Termin za trening bio je rezerviran od 17,00 do 19,00, pa se za riječ javio Ivano Balić.
– Postavio bih pitanje izborniku Červaru, hočemo li stvarno trenirati puna dva sata?

Nakon općeg smijeha, Lino je uzvratio udarac:

– Nakon dugog razmišljanja, odlučio sam se suzdržati od komentara..

Atmosfera je odlična, konačno, kao i uvijek kad su dečki na okupu.

Prihod od ulaznica (4.000) ići će za Udrugu “Međunarodno kumstvo djeteta Herceg-Bosne”. Utakmica se igra danas s početkom u 16,30 uz izravni televizijski prijenos na HRT2.


SN,  www.hrs.hr