Infinia Mostar: INGLOT profesionalni make-up

Infinia Mostar: INGLOT profesionalni make-up

Infinia Mostar: INGLOT profesionalni make-up

0

postMostar – Salon ljepote INFINIA Mostar (Stjepana Radića 31 – Tržni centar Mostar) s ponosom najavljuje početak prodaje jednog od vodećih svjetskih brandova profesionalnog makupa INGLOT COSMETICS
u svoojim prostorijama.

Visokokvalitetni Inglot proizvodi mogu se naći u 450 trgovina širom svijeta, a od ponedjeljka, 22.6.2015. godine bti će Vam dostupni i u mostarskom salonu.
Inglot se od drugih brandova razlikuje po velikom izboru odlično pigmentiranih boja, od sjena za oči, preko rumenila, ruževa do lakova za nokte, a kupcima pruža i posebnu mogućnost da sami izaberu nijanse boja i kreiraju vlastite palete različitih veličina. U svojim proizvodima Inglot koristi visokokvalitetne sastojke i ne upotrebljava paraben, talk ili alkohol. Isto tako, posebnost Inglota je da kupcima nudi mogućnost da odabrane proizvode odmah isprobaju.
IMG_8146
Salon ljepote Infinia na sam dan početka prodaje svima onima koji kupe Inglot kozmetiku u vrijednosti višoj od 100 KM, poklanja besplatno šminkanje, a termin se može iskoristiti u periodu od mjesec dana.

SALON LJEPOTE INFINIA – MJESTO NOVIH TRENDOVA