Infraktni završetak za pobjedu

Infraktni završetak za pobjedu

Infraktni završetak za pobjedu

0

zagreb_siroki_kk

Široki HT Eronet-Zagreb 74:72

Široki Brijeg – Košarka kakvu igra HKK Široki HT Eronet privlači sve više i više istinskih zaljubljenika u ovaj sport. Niti večeras svi oni koji su došli nisu zažalili, vidjeli su još jednu pobjedu Širokobriježana (sada imaju omjer 4 poraza i 4 pobjede) protiv ove godine dosta jake ekipe Zagreba (trenutačno na drugom mjestu NLB lige).
Pobjedu koju je u posljednjim sekundama tricom donio kapetan Šime Špralja. Mravi iz Trnskog su veći dio utakmice igrali podređenu ulugu, Široki je stalno vodio ali ne sa nešto pretjeranom razlikom ( u 24. minuti 52:42 je bila najviša prednost) ali sve do samog kraja zadnje četvrtine gosti su stiskali i uspjeli preuzeti vodstvo ali se Široki opet budi u doslovce u zadnjim sekundama pobjeđuje.

Jedna čudna utakmica u kojoj Širokobriježane nije išao šut iz vana ali su imali raspoloženog Grgata i uvijek dobrog Masona opet double-double i na kraju sasvim zasluženo slave iako je i Zagreb mogao slaviti jer su imali i vodstvo i napad za pobjedu ali na sreću sviju u dvorani nisu uspjeli.
Široki je opet odigrao borbeno, opet su nadskakali svoje protivnike, u rovovskoj borbi u ključnim trenutcima bolje reagirali iako su imali problema sa šutom pogodili što su trebali. Grgat, Mason i Špralja su opet odveli ekipu u pobjedu i to krasi ovogodišnju družinu s Pecare, nadograđuju se u jednoj utakmici iskoči par igrača u drugoj netko drugi to i je bit ovog sporta da svi daju sve od sebe i kad ne ide pomognu momcima koji su te večeri u dobrom izdanju, to publika zna nagraditi. A publika je u Širokom opet priča za sebe , nakon povratka Širokog u NLB ligu Širokobriježani i ljudi iz okolnih mjesta pokazuju da znaju cijeniti što ovaj klub radi i ovom prigodom zahvaljujemo svima na potpori.

 

www.hkksiroki.com