PREDSTAVLJAMO
Home Sport Široki Brijeg – Slavija 4:1
Široki Brijeg – Slavija 4:1

Široki Brijeg – Slavija 4:1

0
0
jure_glavinaIgrači Širokog Brijega kao da su se u zadnje vrijeme na domaćim utakmicama pretplatili na 4:1 rezultat, i ekipa Slavije je sa Pecare otišla sa 4 gola u mreži. Iznenađujuće nakon greške vratara Marića, Slavija je povela ali su domaći igraći od tada bili bolja ekipa, nisu gubili glavu , brzo su izjednačili te u drugom poluvremenu uz dosta dobru igru i okrenuli te pobjedili 4:1.

U jednoj fer i korektnoj utakmici Široki je pokazao igru koju smo od njih navikli gledati u zadnje vrijeme. Iako bez dosta prvotimaca (Šilić, Roskam, Zakarić) pod imperativom pobjede je nekad teško igrati, posebice kada u uvodnim minutama primite i gol (Radovanović) ali Široki je brzo uzvratio i do kraja uspješno zaključio ovu utakmicu. Nakon primjelnog gola domaća ekipa je napravila opsadu gola Slavije, što je brzo rezultiralo golom. Sa lijeve strane je ubacio Wagner, Glavina je spustio loptu na peterac danas odlični Mišić izjednačava na 1:1. Nakon izjednačenja do kraja poluvremena Širokobriježani su sve bacili u napad, iako nisu postigli gol napravili su 4-5 dobrih prigoda ali lopta nije htjela u gol.

video: Jure Glavina
{youtube}lloJK6AR4nQ{/youtube} 

Sve im se vratilo u nastavku, Varea je pokušao u 48. minuti ali nije uspio postići pogodak, popravni par minuta kasnije Wagner je ponovno bio asistent a Varea je odmjerenim udarcem sa 15 ak metara poslao loptu kraj lijeve vratnice za 2:1.

Nedugo zatim još jedna lijepa akcija, sada su uloge obrnute, Varea je asistent a Wagner stijelac. Zadovoljnim sa 3:1 domaća ekipa je spustila ritam ali ipak uspjela postići još jedan pogodak. Hrkać je odlično probio po boku, Glavina je pratio te svoju odličnu igru potvrdio golom, za 4:1. Ovom pobjedom Široki je ostao u igri za Europu koju bi mogao ovjeriti u idućem kolu na gostovanju kod Sarajeva.


"U 90 minuta utakmice nismo bili bolji za tri gola od Slavije. Za nas je ovo bila značajna utakmica, a za goste bez opterećenja, što se u prvom poluvremenu i odrazilo na igru. U drugom smo dijelu krenuli ofanzivnije, postigli tri gola i zasluženo slavili. Ispostavilo se tačno ono što sam rekao kada sam došao na Pecaru da će utakmica u Sarajevu na Koševu odlučivati o Europi. Želim se također zahvaliti Slaviji na fer i korektnoj igri" izjavio je Blaž Slišković.

nk-sirokibrijeg.com

SAZNAJ VIŠE
AKCIJA