Široki-Koper 3:1

0

Igrači Ivice Barbarića su uspješno odradili prvi korak ka nastavku takmičenja u Kupu UEFA, na stadionu Pecara pred oko 3500 gledatelja odigrali su jednu dosta dobru utakmicu i ako oduzmemo nes(p)retno primljeni zgoditak ukupni dojam je dosta dobar.

Bez Wagnera i Coste širokobriježani su krenuli hrabro ali već u prvim minutama usljedio je šok, izgubljena lopta na sredini i udarac Mitje Vilera iz daljine završio je u mreži Vasilja.

 

Momci tada ne staju nošeni odličnom podrškom sa tribina kreću u iz napada u napad sve opasnije ka golu gostiju. Svoj prvi sinošnji gol postiže Celson nakon ubačaja. Na nabačaj Šilića glavom je odlično pogodio za 1:1. Drugi gol je dao na odličnu asistenciju Bubala, treći gol za konačnih 3:1 postigao je Ronielle iz slobodnog udarca, pogodivši "male rašlje". Širokobriježani su postigli još jedan pogodak koji je poništen iako je izgledalo sve regularno. Inače Široki igra drugačije, puno borbenije nego lani što je publika znala nagraditi. Imaju još dva tjedna uigravanja i vjerujemo da će sve biti dosta bolje. Uskoro opširnije.