Širokobriješka noć u Zagrebu

Širokobriješka noć u Zagrebu

Širokobriješka noć u Zagrebu

0


Foto: Sirokibrijeg.net
Širokobriješka noć u Zagrebu tradicionalno je godišnje okupljanje Zagrepčana podrijetlom iz Širokog Brijega, njihovih obitelji te prijatelja Širokog Brijega, a koja redovito ima dobrotvorni i kulturni karakter.
Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je međusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje duhovne povezanosti Širokobriježana i njihovih prijatelja.
Gosti naše Noći ugledne su osobe iz političkog, gospodarskog, vjerskog, socijalnog, kulturnog i športskog života grada Zagreba i Republike Hrvatske te predstavnici iz svih područja života Širokog Brijega, Zapadno-hercegovačke županije i BiH.

Čisti prihod ovogodišnje Noći namjenjen je nabavi knjiga hrvatskih autora za potrebe knjižnica na području Širokog Brijega.

Uvjereni kako podržavate navedenu aktivnost i nakanu, molimo Vas, kao dokazane dobrotvore, i ovoga puta pomoć za ovu kulturnu akciju.
Svoju novčanu pomoć možete uplatiti na dolje naznačene račune Zavičajne zajednice "Široki Brijeg", organizatora ove Noći, a ukoliko ste voljni, svoju pomoć možete dati i u prilozima za tombolu.

Svi donatori/sponzori koji uplate novčane priloge do 29. travnja 2005. godine bit će nagrađeni razmjernim brojem ulaznica za Širokobriješku noć.

Osoba za kontakt je Josipa Galić, mob: 098/941 21 32, tajnica ZZ ŠB.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i do viđenja na Širokobriješkoj noći, u petak 06. svibnja 2005. u restoranu ''Gastro Globus'' na Velesajmu, s početkom u 19,30 sati.

S poštovanjem,
P R E D S J E D N I K
M a r i n S o p t a