KUP JE NAŠ!!! HKK Široki

KUP JE NAŠ!!! HKK Široki

KUP JE NAŠ!!! HKK Široki

0

Jakša Vulić: Kup je dodatni podstrek za ono što nas očekuje

Sluzbene ...

Bez obzira što je Bosna bila favorit uoči susreta ja sam vjerovao da mi možemo iznenaditi. To je samo jedna utakmica, a budući da je riječ o Kup natjecanju, od svojih igrača sam samo tražio ozbiljan pristup, što su oni ispoštovali. Cijelu utakmicu smo diktirali tempo i imali osjetnu prednost. Na ruku su nam išle i nesuglasice u protivničkom taboru, tehnička i isključenje Markovića. Utakmicu smo mirno priveli kraju i zasluženo pobijedili i osvojili još jedan trofej. Čestitao bi još jednom svojim igračima, koji su najzaslužniji za osvajanje trofeja, a ovo je samo dodatni podstek za ono što nas očekuje, završnica Goodyear lige i završnica prvenstva. (www.radiosirokibrijeg.com)

 

Košarkaši Širokog Eronet pobjednici Kupa BiH

Košarkaši Širokog Eronet pobjednici su Kupa Bosne i Hercegovine. U finalnom susretu završnog turnira Kupa BiH u Aleksandrovcu Široki Eronet je savladao branitelje naslova Bosnu ASA BH Telecom sa 85:79. Širokobriježani su do petog naslova pobjednika Kupa BiH došli zahvaljujući boljoj igri tijekom cijele utakmice.

Od početka susreta košarkaši iz Širokog Brijega diktirali su tempo, a u nekoliko navrata imali su prednost i do 15 poena. U posljednjim minutama Bosna je uspjela smanjiti zaostatak, ali nije imala snage za preokret. Najefikasniji kod Širokog bio je Vranković sa 22, a kod Bosne Damjanović sa 19 poena. (Fena)