Mladi momci okosnica Širokog

Mladi momci okosnica Širokog

Mladi momci okosnica Širokog

0

mladi_nk_sirokiTaktički sjajno postavljena igra, vjera u sebe i zlaganje cijele ekipe su donjeli rezultat i pobjedu nad Sarajevom. Prvi puta plavi sa Pecare su pobjedili na Koševu i to kada je najviše trebalo.

Široki je počeo sa tri stopera što sugerira da je Široki igrao zatvorenu varijantu, ali na travnjaku nije tako izgledalo. Postavljena formacija 3-4-3 se po potrebi preoblikovavala u drugačiji raspored. Trojica najisturenijih Alex desno, Wagner u sredini i Bubalo lijevo su pritiskali zadnju liniju Sarajeva i u tome su i uspjeli.
Odigrali smo možda za oko jednu ne lijepu utakmicu ali jako taktički zrelu. Tako smo i nadmudrili Sarajevo i zasluženo pobjedili. Pobjeda je plod dobre igre cijele momčadi. Moram pohvaliti sve svoje suigrače koji su cijeli susret bili maksimalno koncentrirani. Ova tri boda nam daju sigurnost i sigurno ćemo igrati još bolje rekao je Stanko Bubalo.Zbog ozljede Božića od prve minute je počeo mladi Jurica Granić koji je odigrao odlično, borben, britak i nadasve siguran zaslužuje pozornost a za nešto više treba mu samo utakmica. Zaigrao je i Franjo Šakić, tako da su demantirane glasine da odlazi. Trener mu je objasnio rekao mu da je do njega hoće li igrati ili ne, i pokazalo se kao dobitak. Franjo je opet onaj "stari" i dobio je svoje minute i na Koševu koje je dobro iskoristio. Počeli smo priču sa razlogom jer Katalinić sve više u vatru gura mlade momke Danijel Kožul je standardni prvotimac, Ivan Zovko redovito igra. U Sarajevu je nastupio i Dalibor Kožul tako da se teza o legiji stranaca u Širokom lagano razbija. Šest igrača poniklih u Širokom su igrali na Koševu i pobjedili Bubalo, Danijel Kožul, Dalibor Kožul, Zovko, Granić Šakić. Ako se njima još doda Šilić,starosjedilac na Pecari svima je jasno da Široki igra sa domaćim snagama pojačanim sa dva/tri Brazilca i vrijednim Jurićem, Topićem i Bandovićem a igra najbolje do sada, i sigurno je šteta ne doći i podržati ove momke.
Moramo čestitati i našem domaćinu. Sarajevo je pokazalo da je i u porazu velik klub. Igrači su bili korektni, suđenje također. Kada bi svagdje bilo ovako Premijer liga bi sigurno napredovala dodao je Bubalo
Široki ide dalje, sutra u 16:00 je šesnaestina finala Kupa Bosne i Hercegovine sa Odžak 102 a već u subotu u Gradačcu protiv Zvijezde se traže novi gostujući bodovi.
www.nk-sirokibrijeg.com