NAČELNIK KRALJEVIĆ PRIMIO DOBITNIKE REKTOROVE NAGRADE

NAČELNIK KRALJEVIĆ PRIMIO DOBITNIKE REKTOROVE NAGRADE

NAČELNIK KRALJEVIĆ PRIMIO DOBITNIKE REKTOROVE NAGRADE

0

thumb_rektorova_nagrada_sirokiŠiroki Brijeg – Općinski načelnik Miro Kraljević priredio je prijam za širokobriješke studente dobitnike rektorove nagrade sa Sveučilišta u Mostaru i Zagrebu. Rektorovu nagradu za akademsku 2010./2011. godinu dobili su:

GORDANA MIKULIĆ sveučilišna prvostupnica (baccalaureus) zdravstvenog studija,
JOSIP MIKULIĆ student 3. godine studija politologije,
ŽANA MIKULIĆ profesorica filozofije, povijesti umjetnosti i engleskog, te
ANDREA KARAČIĆ studentica 5. godine Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (prijemu je nazočila majka nagrađene studentice).

 

 

PROSJEK 5.0 NA STUDIJU MEDICINE

Općinski načelnik je primio i dr. ANTU MANDIĆA koji je u šest godina studija medicine imao prosjek 5.0 i koji je trenutno na stažiranju u Domu zdravlja Široki Brijeg.

„Uistinu je zadovoljstvo prirediti prijam za vas koji sa svojim iznimnim uspjehom pokazujete primjer našim studentima i na najbolji način promovirate naš grad i zato vam veliko hvala", rekao je načelnik Kraljević prigodom prijama dobitnika rektorove nagrade. U ime nagrađenih studenata na prijemu i novčanoj nagradi zahvalio je Josip Mikulić. Uz prijam je vezana i jedna zanimljivost, a to je da su nagrađeni Gordana i Josip Mikulić majka i sin.


sirokibrijeg.ba