NK Široki Brijeg – NK Čelik, ulaznice za humanitarnu akciju – dođite

NK Široki Brijeg – NK Čelik, ulaznice za humanitarnu akciju – dođite

NK Široki Brijeg – NK Čelik, ulaznice za humanitarnu akciju – dođite

0

nksirokibrijeg00004ŠIROKI BRIJEG – U nedjelju na Pecaru dolazi Čelik. Kompletan, a i optimističan pa gosti iz Zenice tako ističu da se, ako je igra Širokog koju je pokazao u uzvratnom susretu Kupa BiH protiv Mladosti krajnji domet, s Pecare neće vratiti „praznih ruku“.
Slaven Musa, šef stručnog stožera Širokog Brijega, pak, poručuje:

„Što je naš maksimum, vidjet ćemo u nedjelju na Pecari. To će najbolje na svojoj koži osjetiti nogometaši Čelika. Drago mi je da su gosti kompletni, i mi smo, pa je za očekivati lijepu nogometnu predstavu. A naš cilj dobro se zna – pobjeda i osvajanje tri boda.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Plavo-bijeli“ jesu pod svojevrsnim imperativom pobjede, no Musa očito ne bježi od toga. Ističe i da neće ništa kalkulirati oko sastava, iako čak desetorica igrača imaju po dva žuta kartona i u slučaju dobivanja javne opomene protiv Čelika izostat će na idućem gostovanju nakon reprezentativne stanke upravo kod Mladosti (DK) koja je u srijedu u Kupu slavila s 1:0, ali ne i eliminirala Široki koji je s ukupnih 3:2 prošao među četiri najbolje momčadi u ovom natjecanju. Uza sve, očekuje da će i realizacija protiv Zeničana u nedjelju biti na visini, s obzirom na vrhunski travnjak Pecare, lijepo vrijeme i potporu s tribina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I na klupskoj TV

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utakmica Široki Brijeg – Čelik ima i humanitarni karakter, kompletan prihod od prodaje ulaznica ići će u korist akcije „Srušimo prepreke“ za nabavu osobnog vozila za prijevoz osobe s invaliditetom i nabavu invalidskih kolica. Bit će otvorena sjeverna tribina, 50-ak gostujućih navijača smjestit će se na istok, dok je jug namijenjen samo za akreditirane novinarske ekipe. Susret će izravno prenositi klupska televizija.
Vrelo nk Široki Brijeg