Odličan izbor: Bebek za Veliku Gospu u Širokom

Odličan izbor: Bebek za Veliku Gospu u Širokom

Odličan izbor: Bebek za Veliku Gospu u Širokom

0

Na Trgu širokobrijeških žrtava na blagdan Velike Gospe nastupit će Željko Bebek.

”Željko Bebek je uistinu glazbena legenda, ima velik broj svojih fanova iz svih naraštaja u čitavoj Hercegovini. Jako sam zadovoljan zbog činjenice da smo uspjeli osigurati njegov nastup za blagdan Velike Gospe i Dan grada Širokog Brijega. Bebek će svojim nastupom kod Križa na Trgu širokobrijeških žrtava doprinijeti ukupnom ozračju tradicionalnog širokobriješkog narodnog veselja”, kazao je Miro Kraljević, širokobriješki gradonačelnik.
”Imamo od prije dogovoren nastup 16. kolovoza u okviru Lokrumskih večeri – „Glazba kraj mora“ u Dubrovniku sa dubrovačkim Simfonijskim orkestrom i Tamburaškim orkestrom iz Varaždina pa sam se sa svojim bendom i back vokalima bio dogovorio da dan prije toga nastupa, na blagdan Velike gospe, nećemo nigdje nastupati.

No, onda je uslijedio poziv iz Širokoga, to jednostavno nisam mogao odbiti. Čini mi veliku čast da ću nastupiti u Širokom Brijegu baš na blagdan Velike Gospe, kad je u Širokom posebno svečano”, rekao je Bebek, nekadašnji karizmatični vokal legendarnog „Bijelog dugmeta“ i jedna od najsjajnijih zvijezda ovdašnjeg estradnog neba. ”BEBEK&The band” oduševili su svojim nastupom na rivi u Šibeniku, oduševljeni Šibenčani kažu kako je to bio koncert za pamćenje. Bebek, njegov bend i back-vokali vjeruju da će tako biti i u Širokom Brijegu na blagdan Velike Gospe.