ODRŽANA PROMOCIJA REGIONALNOG INFO CENTRA U ŠIROKOM BRIJEGU

0

 22. siječnja 2008. godine u hotelu «Ðulić» održan je promotivni skup kojim REDAH promovira rezultate projekta «Uspostava regionalnog info centra u regiji Hercegovina- RIC». Na ovom skupu predstavljene su prednosti koje RIC pruža gospodarstvenicima, malim i srednjim poduzećima, obrtnicima te potencijalnim ulagačima.

thumb_ric_prezentacija_002Skup je otvorio načelnik općine Široki Brijeg gospodin Miro Kraljević, a RIC portal na kojem gospodarstvenici i investitori mogu pronaći 18000 tvrtki iz Hercegovine, podatke o svim poslovnim zonama, projektima bilo da su aktivni ili da su za financiranje, vijesti, tendere, informacije o neiskorištenim prirodnim resursima i industrijskim kapacitetima, sve zakone, procedure registracije tvrtki sa svim obrascima, ponude svih banaka i mikrokreditnih organizacija, lokalnih vlasti i EU fondova, stanje na burzama, informacije iz zavoda za zapošljavanje, informacije o obukama, sajmovima i još mnogo drugih korisnih informacija za gospodarstvenike i investitore, prezentirao je gospodine Nevzet Sefo, voditelj projekta RIC.

Promociji je pored Općinskog Načelnika sa suradnicima, predstavnika Agencije za regionalni razvoj nazočilo desetak gospodarstvenika s područja općine Široki Brijeg.

www.sirokibrijeg.ba