Perkovićev kod

Perkovićev kod

Perkovićev kod

0

perkovicev-kodI nakon trideset, četrdeset godina Udbini agenti i dalje snažno intrigiraju Hrvatskom i okruženjem. Josip Perković i ‘samozatajni’ Zdravko Mustać su u pritvoru, a Perkovićev intervju i poruke koje odašilje, između redova signaliziraju da je maltene Perković uspostavio suvremenu Republiku Hrvatsku.

Hrvatska još nije probavila Udbu

Ispada, Perković je govorio Tuđmanu uradi ovo – uradi ono, a u medijskom istupu predstavlja se kao filmski James Bond koji navigava brodom punim raketa.

Nagodbe sa sudovima

Jasno je da Perković ima šta za reći o zadnjoj komunističkoj vlasti u Zagrebu, tj. je li Savez komunista Hrvatske bio vrhovna institucija u svezi likvidacije neposlušnih hrvata. Nadalje, u Hrvatskoj ima još ‘Perkovića’, te se sad očekuje trgovina, što Perković ima za otkrit, a što ni u kojem slučaju neće.
Neozbiljno je od iskusnog odvjetnika Nobila da traže od njemačkog pravosuđa ‘apsolutnu zastaru’ u svezi ubojstva Đurekovića.
Prema iskustvu jednog iskusnog suca, sad je Nobilovo i Perkovićevo vrijeme pregovaranja sa tužiteljstvom, kako sa hrvatskim tako i sa bavarskim.

Enter.ba Media C 2014