Pomozimo zajedno!

Pomozimo zajedno!

Pomozimo zajedno!

0

Pomozimo zajednoŠiroki Brijeg – Povodom Medunarodnog dana ljudske solidarnosti, Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkac” predstavit ce postansku marku s likom fra Mladena Hrkaća.

Predstavljanje postanske marke u izdanju Hrvatske poste Mostar bit ce u sklopu Humanitarne veceri “Pomozimo zajedno!” koja ce se odrzati 20. prosinca u Kinu Borak u Sirokom Brijegu s pocetkom u 18 sati.

“Pomozimo zajedno!” naziv je humanitarne akcije za nabavu prilagodenog kombi vozila za prijevoz korisnika, invalida i slabo pokretnih osoba koji borave u Zagrebu na lijecenju. Medu korisnicima Udruge nalazi se znacajan broj osoba s invaliditetom koje zahtijevaju maksimalnu njegu i brigu. Cilj ove akcije, koja traje od pocetka prosinca, je osigurati dostojan boravak osoba s invaliditetom tijekom lijecenja izvan maticne domovine.

Ovom prigodom, Udruga će predstaviti televizijski spot pripremljen s ciljem promocije humanitarnih brojeva telefona, 060 9999 za područje Hrvatske i 17000 za podrucje BiH, pod pokroviteljstvom JP Elektroprivreda HZHB.