Poznati svi sudionici memorijalnog nogometnog turnira “Gojko Šušak”

0

nk-sirokiNakon Božićnih i Noogodišnjih blagdana opet se lagano počinje primjećivati "šušur" na Pecari. Saznali smo i sve sudionike memorijala Gojka Šuška. Od 08-10. veljače naa stadionu Pecara igrat će Rijeka, Cibalija ,Posušje i domaćin Široki Brijeg.

Širokobriježani s pripremama za nastavak sezone planiraju krenuti 8. siječnja, glavni dio bi obavili u Makarskoj od 25. siječnja, .

Osim na turniru u čast Gojka Šuška Široki će sudjelovati i na tradicionalnom memorijalnom turniru "Andrija Anković" u Gabeli koji se igra 19. i 20. siječnja, a na kojem će uz njih i domaćina GOŠK nastupiti još Dinamo i Zagreb.

Cilju je ponovno osvojiti jedan naslov. Prošle godine su uzeli Kup, ove se nadaju prvenstvu, premda i u Kupu ponovno imaju najviše ambicije. Za sada je klub napustio tek stoper Siniša Gagula, koji se ionako nije naigrao, a što se tiče ostalih spominje se kako inozemne ponude imaju i Velimir Vidić i Mislav Karoglan, međutim Uprava kluba navodno ne želi pustiti nijednog igrača iz udarne postave?