Prijavite se na West Herzegowina Fest No.7.

Prijavite se na West Herzegowina Fest No.7.

Prijavite se na West Herzegowina Fest No.7.

0

thumb_20090608_whf_no_6_03Otpočele su prijave za sedmi po redu West Herzegowina Fest koji će se održati od 30.07. do 01.08.2009. godine u Širokom Brijegu. Festival je poznat po tome što se svake godine održava u drugom gradu Zapadne Hercegovine, iako su dvojili između Širokog Brijega (koji se prošle godine pokazao kao sjajan domaćin) i Ljubuškog, organizatori su se ipak odlučili za Široki Brijeg iz razloga jednostavnije organizacije koja je svake godine sve zahtjevnija.

Na festivalu možete sudjelovati ako se prijavite do 07.07.2009. godine, a kao i svake godine možete prijaviti film u trajanju do 8 minuta, bend sa najmanje tri autorske pjesme, te kratku priču koja će biti objavljena u festivalskom Fanzinu.

Podsjetimo, prošle godine na festivalu je nastupilo oko 30 bendova i prikazano je isto toliko filmova, te su organizatori posjetitelje počastili odličnim koncertima grupe Zoster iz Mostara, grupe Kries iz Zagreba i grupe TBF-a iz Splita. I ove godine na festivalu će nastupiti specijalni gosti no organizatori još ne žele govoriti o imenima.
Više informacija o festivalu i o prijavama pogledajte na www.whfest.com.

 

ABCportal.info (foto: www.whfest.com)