Širokom pobjeda u gostima

Širokom pobjeda u gostima

Širokom pobjeda u gostima

0

PL BiH, 11. kolo: KRUPA – ŠIROKI BRIJEG 1:2

KRUPA NA VRBASU – Stadion Krupe. Gledatelja 500. Sudac: Šehović.
STRIJELCI: 1-0 Vukotić (14), 1-1 Kožul (18), 1-2 D. Ćorić (38).
KRUPA: Kutić, Jašarević (46. Maksimović), Ljubenović, Dujaković, Milutinović (46. Barić), Vukotić, Nikodijević, Savić (75. Vidović), Aleksić, Milanović, Marjanović. Trener: Slobodan Starčević.
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul (69. Begonja), Matić, Barišić, D.Ćorić (83. Wagner), Čabraja, Ćorluka, Menalo, Lončar (79. Grubišić), Bralić, Marković.Trener: Goran Sablić.

„Plavo-bijeli“ su upisali prvu gostujuću pobjedu u ovom prvenstvu. Preokretom u odličnoj utakmici protiv Krupe Široki Brijeg je došao do tri boda i potvrdio drugu poziciju na tablici.

Domaći su na otvaranju zaprijetili preko Markovića, no Bilobrk se nije dao iznenaditi. U 14. minuti ipak 1:0. Nakon kornera Aleksandar Vukotić je najviši u skoku i donosi prednost domaćoj momačdi.
Ipak, samo četiri minute kasnije iz slične situacije Široki dolazi do poravnanja. Kožul je najviši u skoku, lopta je u mreži – 1:1.

Nastavila se obostrano otvorena igra, a Široki je u završnici usopio doći i do potpunog preokreta. Lijepu akciju „Plavo-bijelih“ okončao je Dino Ćorić za 1:2.

U drugom poluvremenu Krupa je, očekivano, krenula po izjednačenje. Međutim, odličnom igrom u defenzivi Široki Brijeg je uspio sačuvati vodstvo i odnijeti puni plijen na Pecaru. 

www.nk-sirokibrijeg.com i 

Nk Široki Brijeg TV