SONJA I BIK ZATVARAJU MEDITERAN FILM FESTIVAL

SONJA I BIK ZATVARAJU MEDITERAN FILM FESTIVAL

SONJA I BIK ZATVARAJU MEDITERAN FILM FESTIVAL

0

sonja_i_bik_filmŠiroki Brijeg – Svečano zatvaranje 13. Mediteran Film Festivala pripalo je filmu "Sonja i bik", romantičnoj komediji redateljice debitantice Vlatke Vorkapić, u produkciji Interfilma. Otvaranjem ovogodišnjeg festivala u Puli film se već nametnuo kao potencijalni hit koji proglašavaju dostojnim nasljednikom filma "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara, čija je radnja također locirana u krš Dalmatinske zagore.

Junaci "Sonje i bika" dvoje su vršnjaka u kasnim dvadesetima, koji ne mogu biti različitiji. Na televiziji se prikazuje reportaža o borbi bikova koju osuđuju predstavnici udruge za zaštitu životinja, a prednjači aktivistica Sonja (Judita Franjković). Organizatori borbe i vlasnici bikova zgroženi su tim napadom, a pada i opklada da se Sonja neće usuditi približiti biku za čija prava se zalaže. Zahtjevan zadatak da je dovede na lice mjesta dobiva Ante (Goran Bogdan), sin organizatora borbe bikova…

sonja_i_bik_gogo_miroKroz ljubavnu vezu glavnih likova iz dva nepomirljiva svijeta,
prepunu stereotipa, redateljica Vlatka Vorkapić, donosi nam odličnu
komediju koju upotpunjuju Dejan Aćimović, Ivo Gregurević, Elvis Bošnjak,
i Barbara Prpić.
"Sonja i bik" će projekcijom u kinu Borak doživjeti svoju BiH premijeru čijem će predstavljanju prisustvovati i ekipa filma.

http://www.siroki.com