Sutra NK Široki Brijeg –  FKSarajevo

Sutra NK Široki Brijeg – FKSarajevo

Sutra NK Široki Brijeg – FKSarajevo

0

Pobjeda za prvo mjesto
thumb_nk-siroki-hosteseDanas je u prostorijama N.K. Široki Brijeg održana press konferencija na kojoj je glavna tema bila organizacija sutrašnje utakmice N.K. Široki Brijeg-F.K. Sarajevo. Podsjetimo radi nereda koje su izazvali navijači Sarajeva utakmica se 04.10.2009 god. u planiramon terminu nije odigrala. Iz Širokog ističu da su i ovaj put poduzeli sve da se spriječe bilo kakvi incidenti van stadiona te pozvali sve navijače da pomognu ekipi da dođe do tri važna boda te tako zasjedno na prvo mjesto.

Nazočnima se u ime kluba obratio tajnik kluba Josip Bevanda: " Uradili smo sve što je u našoj moći da ova utakmica protekne u najboljem redu, od pojačane kontrole do pojačanja u broju redara na stadionu. Nemamo informacija o dolasku gostujućih navijača ali spremni smo odgovoriti i na taj izazov ako netko dođe neorganizirano. Molimo sve ljubitelje nogometa da pomognu našoj ekipi ali da goste dočekaju sportski i fer. Istaknuo je da će na stadion biti zabranjeno unošenje boca,upaljača, pirotehnike te zamolio navijače da budu strpljivi prilikom ulaska na stadion"

Toni Karačić je dodao: " Pohvalio bih igru Sarajeva ali bih istakao da je naša ekipa bolja. Svi su spremni za igrati falit će nam samo Jure Ivanković radi kartona te Renato radi ozljede. Očekujem fer i sportsku igru te našu pobjedu"

Wagner je na kraju zaključio: "Atmosfera u ekipi je odlična u dobrom smo ritmu, očekujem dobru predstavu a posebno bi pozvao sve navijače da ans dođu podržati"

Utakmica se igra sutra, srijeda 04.11.2009 u 17:00 na stadionu Pecara

Wagner je na kraju zaključio: "Atmosfera u ekipi je odlična u
dobrom smo ritmu, očekujem dobru predstavu a posebno bi pozvao sve
navijače da aas dođu podržati".

Utakmica se igra sutra, srijeda 04.11.2009 u 17:00 na stadionu Pecara

www.nk-sirokibrijeg.com