PREDSTAVLJAMO
Home Kultura ‘Točka’ iz Širokog osvojila 1. nagradu Sony-a
‘Točka’ iz Širokog osvojila 1. nagradu Sony-a

‘Točka’ iz Širokog osvojila 1. nagradu Sony-a

0
0
tocka_siroki_brijegKompanija Sony nagradila autore najboljih ostvarenjaDodijeljene nagrade za najbolje filmove na natječaju "Snimi i ti svoj kratki film"
Najboljim filmom proglašen kratki film ''Book'', djelo članova Udruge za promicanje vizualne kulture TOČKA iz Širokog Brijega

Na prigodnoj ceremoniji, organiziranoj u povodu završetka natječaja ''Snimi i ti svoj kratki film'', u petak 13. jula u Sarajevu, kompanija Sony nagradila je autore najboljih ostvarenja.

Uz prisustvo predstavnika kompanije Sony, te predstavnika medija, nagrađena su tri najbolja kratka filma, u konkurenciji od više od 90 prijavljenih.

Prema ocjeni žirija kojim je predsjedavao bh. reditelj Ivan Ramadan, najboljim filmom proglašen je film ''Book'', dijelo članova Udruge za promicanje vizualne kulture TOČKA iz Širokog Brijega, koje je kompanija Sony nagradila Sony kamerom sa ugrađenim projektorom.

Druga nagrada, Sony digitalni fotoaparat, pripala je Nedimu Šečeragiću iz Sarajeva za film ''Crust'', dok je treću nagradu, Sony mp4 player, osvojila Ada Sokolović iz Sarajeva za film ''85 sekundi''.

Prema riječima direktora predstavništva kompanije Sony za BiH, gospodina Enisa Šoškića, i ove godine je vladao veliki interes mladih autora za učešće u nagradnoj igri, prijavljeni filmovi su bili izuzetno kvalitetni, te zadatak – odabrati najbolje, nije bio nimalo lak. sutra.ba

enter.ba  enter.ba enter.ba enter.ba enter.ba enter.ba enter.ba enter.ba enter.ba

SAZNAJ VIŠE
AKCIJA