Traže se

Traže se

Traže se

0

thumb_vozaci_u_prekrsajuNa web portalu YouTube 20. kolovoza ove godine postavljena je snimka koja traje 47 sekundi i prikazuje dvojicu mladića – vozača i suvozača u motornom vozilu koje se kreće regionalnom cestom R420 (Posušje Grude), dok brzinomjer u jednom trenutku pokazuje brzinu od 210 km/h.

 

Vožnjom navedenom brzinom te snimanjem i javnim objavljivanjem takve vožnje počinjeno je više prekršaja, a u tijeku su provjere sadrži li navedeni postupak i elemente kaznenog djela.

Nakon objavljivanja sporne snimke obratilo nam je se više građana izražavajući ogorčenost i uznemirenost tako bezobzirnim ponašanjem u prometu, što je i razumljivo ima li se u vidu da su na cesti R420, samo u posljednjih četrdeset dana, poginule četiri osobe.

 Uprava policije MUP-a poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta bezobzirnog vozača i njegovog suvozača nakon čega ćemo protiv istih poduzeti sve zakonom propisane mjere.

Ujedno, molimo građane koji prepoznaju navedene osobe da nam se obrate kako bismo protiv istih mogli podnijeti odgovarajuće prijave. Kontaktirati nas možete pozivom na besplatni telefonski broj 122, pozivom na broj (039) 830 – 808 ili dolaskom u najbližu Policijsku postaju. Svima koji nam se obrate jamčimo anonimnost.


(www.mupzzh.ba)