U humanitarnoj akciji ‘Srušimo prepreke’ prikupljeno 30.000 KM

U humanitarnoj akciji ‘Srušimo prepreke’ prikupljeno 30.000 KM

U humanitarnoj akciji ‘Srušimo prepreke’ prikupljeno 30.000 KM

0

Široki Brijeg – U sklopu humanitarne akcije „Srušimo prepreke” prikupljeno je 30.000 KM za nabavu osobnog vozila prilagođenog za prijevoz osobe sa invaliditetom i invalidskih kolica za građane Širokog Brijega – Nikicu Bilaća i Stipu Ljubića.

Zaključno s petkom, 29. travnja 2016. godine, ukupno je prikupljeno 30.630,70 KM što je i više nego dovoljno za uspješan završetak akcije.
Akcija je službeno završena 30. travnja 2016. godine kada je ugašen broj humanitarnog telefona 092 890 820, te zatvoren poseban podračun koji je bio otvoren isključivo za ovu akciju.
Humanitarna akcija „Srušimo prepreke” je pokrenuta početkom veljače ove godine od strane Udruge „Inicijativa za Široki Brijeg” s ciljem prikupljanja novčanih sredstava pomoću kojih bi se Nikici i Stipi omogućilo dostojno kretanje tijekom obavljanja svih njihovih svakodnevnih zadataka i aktivnosti.

„Veliko i iskreno hvala svim ljudima dobre volje, fizičkim i pravnim osobama, koje su uplatile novčane iznose ili pozvale broj humanitarnog telefona. Hvala svima koji su pomogli u organizaciji, posebice tiskarama i oglašivačima, doniravši svoje usluge, vrijeme i proizvode. Ovakav uspjeh i odjek ne bi bili postignuti bez podrške medijskih kuća, portala i radijskih postaja koje su bezrezervno, od prvoga dana, pratile akciju i izvještavale javnost o tijeku iste. Iskreno i od srca hvala svima njima. Hvala i brojnim volonterima koji su nesebično i neumorno pomagali da ostvarimo cilj ove akcije. Ovim putem iskreno i veliko hvala svima u ime obitelji Ljubić i Bilać na pomoći koju ste pružili njihovim najdražima“, istaknuo je u svojoj zahvali na uspješno provedenoj humanitarnoj akciji Igor Slišković, predsjednik Udruge ”Inicijativa za Široki Brijeg”.