UPIT LAN Party 2007

0

lan_party_upitUdruga UPIT organizira prvi i najveći LAN Party u Hercegovini. LAN Party je mreža računala koji su spojeni kako bi se natjecali u računalnim igricama. Organiziranje ovakvih događaja je uobičajena praksa u svijetu, gdje se na ovakvim skupovima zna skupiti tisuće igrača. Svrha ovakvih skupova je druženje i edukacija, preko kreiranja veće računalne mreže, direktnog prijenosa na internetu i razmjene iskustava pojedinih korisnika.

 

Želimo skupiti što je moguće više korisnika iz drugih općina i država kako bi uspostavili suradnju sa računalnim stručnjacima diljem regije.

Dolazak na skup su najavili, osim ljudi iz lokalne zajednice, članovi tima koji je išao na svjetsko prvenstvo, nekoliko klanova iz Hrvatske zapaženih po rezultatima u lokalnim ligama, pripadnici udruge MO-WIRELESS iz Mostara koji također razvijaju bežičnu mrežu na području grada Mostara, informatičari iz Busovače i Zagreba. Za sudionike skupa će biti organizirane nagradne igre i natjecanja za koje će biti osigurane advekatne nagrade za ponajbolje u njima.

Biti će održan u prostorijama Gimnazije točnije u sportskoj dvorani.

14:00 – Otvaranje


15:00 – Prvi krug CoD turnira


15:30 – Prezentacija *


16:00 – Prvi krug CS turnira


18:30 – Prezentacija *


20:00 – Finale CS turnira

21:30 – Finale CoD turnira

23:30 – Proglašenje pobijednika i dodijela nagrada

00:00 – Slobodni dio 🙂

04:00 – Fajrunt

05:00 – Zaključavanje

* prezentacije – dodatni sadržaji, tipa predstavljanje Upitove WiFi mreze, predstavljanja internet providera, moding kućišta natjecanje etc etc…

 

Natjecanje ima i humanitarni karakter. Prihod od ulaznica za posjetitelje će se iskoristiti kako bi kupili računalo za udrugu za djecu sa posebnim potrebama "Marija naša nada".

Autor: Ivan Mandic