Veleposlanica SAD-a u posjetu Elektroprivredi HZHB

Veleposlanica SAD-a u posjetu Elektroprivredi HZHB

Veleposlanica SAD-a u posjetu Elektroprivredi HZHB

0

Mostar – MARINKO GILJA V.D. GENERALNOGA DIREKTORA ELEKTROPRIVREDE HZ HB PRIMIO VELEPOSLANICU SAD U BIH NJ.E. MAUREEN E. CORMAC
kDanas je NJ.E. Maureen E. Cormack

veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u BiH sa suradnicima boravila u radnom posjetu JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar.
gilja_maureen_e_cormack_ephzhbU sjedištu poduzeća u Mostaru održan je radni sastanak s v.d. generalnoga direktora Marinkom Giljom i članovima Uprave, a teme razgovora bile su aktualno stanje u Elektroprivredi HZHB, planovi poslovanja, kao i stanje u elektroenergetskom sektoru BiH.
Zahvalivši na današnjem posjetu v.d. generalnoga direktora Marinko Gilja upoznao je goste s raspoloživim kapacitetima poduzeća, posebice onim proizvodnim, te razvojnim projektima Elektroprivrede HZHB u prvome redu na području obnovljivih izvora energije koji su od strateške važnosti za poduzeće, ali i prostore na kojima djeluje.
Na sastanku se razgovaralo i o potrebi stvaranja kvalitetnijih pretpostavki za realizaciju kapitalnih investicija u energetskom sektoru koje su izvrsna prigoda za gospodarski napredak u BiH.