PREDSTAVLJAMO
Home Vijesti ZAHVALA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ZA USPJEŠNO PROVEDENU HUMANITARNU AKCIJU
ZAHVALA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ZA USPJEŠNO PROVEDENU HUMANITARNU AKCIJU

ZAHVALA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ZA USPJEŠNO PROVEDENU HUMANITARNU AKCIJU

0
0
Široki Brjeg – Javna ustanova Centar za socijalni rad Široki Brijeg prigodom božićnih blagdana i nastupajuće, nove 2013., zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli da i ova tradicionalna humanitarna akcija bude uspješna. Centar je i ove godine podijelio novčanu pomoć za 72 osobe i 110 obiteljskih paketa.

Akcija nebi bila uspješna da nije bilo poduzetnika Širokoga Brijega, koji se svake godine odazivaju na akciju. u prvome redu to su: MCI, MADNEKS,MEPAS, SUTON TISAK, ATACO, LUKAS TP NAKIĆ, TE SJEMENARNA BOŠNJAK, PRESAL KNEŠPOLJE, PRIMORKA, WILLIAMS, BOMA, ALPINA KOMERC, A3, VIBAR, MEÐUNARODNO KUMSTVO DJETETA, FAMA, DALMACIJAVINO, ROLORAD, POTOK, LOGOTIP, ALDI, LJEKARNA MIRJANA, PODRAVKA i KRAŠ.

Posebnu zahvalnost Centar upućuje stanarima zgrade u ulici Matije Gupca 10b, koji su ustupili prostor za skladištenje donacija, Radio postaji Široki Brijeg i svim medijima koji su popratili ovu akciju, te nekolicini građana, koji se osobno odazivaju na akciju. Svi oni su na svoj način su doprinijeli da oni koji su se našli u stanju socijalne potrebe osjete da nisu napušteni, da ima netko na koga mogu računati i upravo zato Centar za socijalni rad Široki Brijeg se svima njima zahvaljuje i želi im svako dobro za Božićne blagdane i uspješnu, na zadovoljstvo svih, Novu 2013.godinu. HVALA SVIMA!

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ŠIROKI BRIJEG

SAZNAJ VIŠE
AKCIJA