17. godišnja Recycled umjetnička izložba

17. godišnja Recycled umjetnička izložba

17. godišnja Recycled umjetnička izložba

0

Flagstaff AZ – Poznata godišnja izložba ‘reciklirane’ umjetnosti održana je u Flagstaff Mall-u. Izložba pod pokroviteljstvom gradonačelnice Flagstaffa ponudila je svijetu spoj čuvanja prirode i umjetnosti.

Carol Evans gradonačelnica Flagstaffa s Milivojem, slika dolje skulptura ‘Life balance’
Umjetnička koalicija Flagstaffa s ponosom predstavlja 17. godišnju izložbu reciklirane umjetnosti na kojoj je izložena umjetnost izrađena od recikliranih materijala.
Lokalni umjetnici iz cijele županije Coconino, Sedona, županija Yavapai i rezervacije američkih Indijanaca, zajedno sa studentima svih uzrasta, okupljaju se kako bi promovirali recikliranje kroz ovu kreativnu, zabavnu i inspirativnu izložbu.

Koalicija umjetnička

Sva umjetnička djela u emisiji sadrže najmanje 80 posto recikliranih ili ponovno korištenih materijala. Mogućnosti su beskrajne, a izložba slavi kreativnost umjetnika i zajednice sjeverne Arizone. Svrha izložbe je potaknuti ponovnu uporabu raznih materijala u novim, različitim i kreativnim oblicima te promicati recikliranje i očuvanje resursa.

U subotu, 6. travnja od 6 do 20 sati, za pobjednike ovogodišnjeg Recycled Art Show-a bit će otvoren besplatan prijem. u Art’s Connection u trgovačkom centru Flagstaff.

Pritisnuti mediji
Osjećate hladnoću? Zagrijte se klasičnom slanom večerom
Pripremite hrpu povrća u slanom umaku i dodajte ga pireom od krumpira, pecite ga pola sata i večerajte. Lako kao pita.

Prisutni umjetnici raspravljat će o svojim kreacijama u okruženju jedan-na-jedan, bit će ljubaznih osvježenja, natjecanja i mnoga iznenađenja. Nagrade će biti dodijeljene na prijemu umjetničkim prilozima na izložbi za “Najkreativnije”, “Najsmješnije”, “Najkorisnije”, “Najbolje korištenje materijala”, “Elegance”, “Jednostavnost”, “Najbolje korištenje odbačenog snijega” Materijali za igru ​​”i” Najbolje od prikazivanja “. Nagrada narodnog izbora koju su glasovali svi sudionici bit će objavljena na kraju izložbe.

Izložba će trajati od 6. travnja do 28. travnja u Umjetničkoj koaliciji Flagstaff’s Arts Connection, u blizini središta u trgovačkom centru Flagstaff. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote u 12 sati. do 19 sati i nedjeljom od 12 sati. do 18 sati Za više informacija, posjetite flagstaff-arts.org ili nazovite 928-522-6969