ATLETIČARKA MARTINA IVANKOVIĆ I KARATISTA ANĐELO KVESIĆ NAJBOLJI ŠPORTAŠI U 2014. GODINI

ATLETIČARKA MARTINA IVANKOVIĆ I KARATISTA ANĐELO KVESIĆ NAJBOLJI ŠPORTAŠI U 2014. GODINI

ATLETIČARKA MARTINA IVANKOVIĆ I KARATISTA ANĐELO KVESIĆ NAJBOLJI ŠPORTAŠI U 2014. GODINI

0

Široki Brijeg – martina_ivankovicNa tradicionalnom izboru najboljih športaša Širokog Brijega za 2014. godinu za najuspješnijeg športaša proglašen je karatista Anđelo Kvesić član Karate kluba ‘Široki Brijeg’, a za najuspješniju športašicu proglašena je atletičarka Martina Ivanković članica Atletskog kluba ‘Široki Brijeg’.

Na samom početku svečanosti tradicionalnog 14. izbora najuspješnijih športaša Grada Širokog Brijega za 2014. održanom, u hotelu ‘Park’, u organizaciji Športskog saveza Grada Širokog Brijega nakon ‘Lijepe naše’ koju je izvela glazbena skupina ‘Domano’, nazočnima su se prigodnim riječima obratili predsjednik Športskog saveza Ivan Zeljko koji je istaknuo da je zahvaljujući športskim uspjesima, radu, trudu i znoju naših sportaša, šport je jedan od najvećih brandova Širokog Brijega, te pokrovitelj izbora gradonačelnik Miro Kraljević.

Priznanje za najuspješniju momčad u 2014., dobio je Šahovski klub ‘Široki Brijeg’ koji je u prošloj godini osvojio naslov prvaka BiH. Priznanje je iz ruku Zdenka Ćosića predsjednika Vlade ŽZH primio Željko Bogut voditelj ŠK ‘Široki Brijeg’.

Za najuspješnijeg trenera u prošloj godini proglašen je Danijel Vučić trener Karate kluba ‘Široki Brijeg’.

Priznanja su podijeljena i za kategorije: nada godine djevojčice Ana Jurilj članica Stolnoteniskog kluba ‘Široki’, nada godine dječaci Leo Hrkać član Hrvatskog rukometnog kluba ‘Široki’, najuspješnija kadetkinja je Marija Zelenika članica Judo kluba ‘Borsa’, a najuspješniji kadet je Mateo Čolak član Hrvatskog košarkaškog kluba ‘Široki’. Za najuspješnijeg juniora u 2014. proglašen je karatista Ivan Kvesić član KK ‘Široki Brijeg’, a za najuspješniju juniorku proglašena je karatistica Anđela Soldo članica KK ‘Široki’.

Posebna priznanje za razvitak i popularizaciju širokobriješkog športa dobili su Romeo Bilinovac, Biciklistički klub ‘Široki’ i Hrvatsko planinarsko društvo ‘Čvrsnica’.

Priznanje za fair-play dobio je košarkaš Josip Bilinovac član HKK ‘Široki’. Priznanje je Josipu Bilinovcu uručio Ivan Zeljko predsjednik Športskog saveza.

Posebna priznanja za dugogodišnji izniman doprinos u razvoju i promicanju širokobriješkog športa temeljem odluke Upravnog odbora Športskog saveza dobili su Stanko Jelčić – Ćanka i Ante Mišo Pavlović posthumno i Ivan Mandić – Manda.
Posebna priznanja dobili su i Predrag Naletilić – Cobra, tvrtka ‘Mepas’ i Radio postaja ‘Široki Brijeg’.

Posebno priznanje u ime osvajača Malonogometne lige mjesnih zajednica Širokog Brijega primio je Mladen Bubalo predstavnik mjesne zajednice Turčinovići. Program su vodili novinari Radio postaje Široki Brijeg Mario Marušić i Marinko Karačić.
vrelo www.sirokibrijeg.ba