ŠB: Proglašeni najbolji sportaši za 2009.

ŠB: Proglašeni najbolji sportaši za 2009.

ŠB: Proglašeni najbolji sportaši za 2009.

0

NAJBOLJI ZA 2009. GODINU

ŠIROKI BRIJEG – Na velikoj svečanosti koja se održala u Hotelu Park u Širokom Brijegu u organizaciji Športskog saveza Široki Brijeg proglašeni su najbolji pojedinci i sportski kolektivi Širokog Brijega za 2009. godinu. Laskavu titulu najboljihu kategoriji seniora su dobili Martina Ivanković i Santos lago Wagner.

 

sport_siroki_2010_velikaNazočnima se prigodnim riječima obratio i predsjednik Upravnog odbora Športskog saveza Josip Bevanda i Generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Velimir Pleša. Nagradu za najuspješnija momčad u 2009. godini HKK Široki HT Eronet iz ruku Mladena Kvesića prodekana Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru primio je Ante Suton direktor HKK Široki HT Eronet. Posebna priznanja za dugogodišnji izniman doprinos u razvoju i promicanju širokobriješkog športa dobili su dr. Vlatko Krešić koji je svojim medicinskim savjetima i stručnošću 40 godina na usluzi športašima športskim klubovima u Širokom Brijegu i Mario Marušić doajen športskog novinarstva u Širokom Brijegu, 20 godina aktivni nogometaš, 30 godina karijere novinara i športskog djelatnika, Glasnogovornik Nogometnog kluba Široki Brijeg i ravnatelj Radio postaje Široki Brijeg.

 

zoran_hrkac_sirokiNajuspješniji sportaš junior u prošloj godini je Zdenko Bilać iz Nogometnog kluba Široki Brijeg, a za najuspješniju sportašicu juniorku u prošloj godini je proglašena Antonija Martinović iz Atletskog kluba Široki Brijeg. Nada godine u kategoriji djevojčica do 14 godina je Helena Soldo iz Šahovskog kluba Široki Brijeg, a kod dječaka Marko Gugić iz Teniskog kluba Set. Za najuspješnijeg trenera u prošloj godini je proglašen Danijel Vučić trener Karate kluba Široki Brijeg. Priznanje je dodijeljeno i glavnom sponzoru Izbora športaša godine sportskoj kladionici Millenium. Priznanje pobjedniku malonogometne Lige mjesnih zajednica Mjesnoj zajednici Kočerin je uručio Nedjeljko Bokšić predsjednik Općinskog vijeća Široki Brijeg. Posebna priznanja za postignute rezultate i promicanje športa u 2009. godini dobili su: Zoran Hrkać iz Streljačkog kluba Alfa, Ivan Soldo član Kickboxing kluba Široki Brijeg i Damir Daka Ljubić iz Auto moto kluba Rebac.

 


www.sportskisavez-siroki.com