‘Dan narcisa’ u Širokom Brijegu

‘Dan narcisa’ u Širokom Brijegu

‘Dan narcisa’ u Širokom Brijegu

0

Obilježavajući ‘Dan narcisa’ članice Udruge Narcis iz Širokog Brijega su u samom središtu grada upoznavale sugrađane sa problemima koje im je donijela bolest dijeleći im cvjetove narcisa koji simboliziraju dolazak ljepšeg vremena donoseći dašak optimizma u živote onih pogođenih bolešću.

534ce826239b10b60fac93e160603051_L

Članicama Udruge na Trgu širokobrijeških žrtava pridružili su se gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik GV Široki Brijeg Vinko Topić koji su svojim dolaskom pokazali razumijevanje za probleme s kojima se nose članice Udruge Narcis. Ovdje svakako treba spomenuti i JP Elektroprivreda HZHB, i predstavnicu ove tvrtke Mariju Buntić, kao uvijek raspoložene sponzore kad su u pitanju humanitarna pitanja i obilježavanje Dana narcisa.

Udruga Narcis iz Širokog Brijega postoji 13 godina i veliki je oslonac svim ženama koje boluju od karcinoma. Ovim putem upućuju zahvalu svima onima koji su im izišli u susret i pomogli na bilo koji način. Danas su s njima bile i učenice širokobrijeških srednjih škola koje su volontirale u ‘prodaji’ cvjetova narcisa građanima Širokog Brijega.
Vrelo sirokibrijeg.ba