PREDSTAVNICI MLADIH ŠIROKOG BRIJEGA SE SASTALI S PREDSTAVNICIMA GRADA

PREDSTAVNICI MLADIH ŠIROKOG BRIJEGA SE SASTALI S PREDSTAVNICIMA GRADA

PREDSTAVNICI MLADIH ŠIROKOG BRIJEGA SE SASTALI S PREDSTAVNICIMA GRADA

0

Široki  Brijeg – Devet predstavnika novog vodstva Vijeća mladih Grada Širokog Brijega se sastalo s predstavnicima grada, te su konstruktivno razgovarali o planovima vezanim za pitanja mladih.

siroki_miro_vijece_mladihNa sastanku su bili zastupljeni: Vijeće mladih grada Širokog Brijega, Gimnazija fDM, Frama, Lokalni tim ASuBiH-a za Široki Brijeg, Odred izviđača Široki Brijeg, Udruga EKO-ZH, Demokratska inicijativa mladih, Udruga Vrisak i Mladež HDZ-a.
Ispred grada na sastanku su bili, gradonačelnik Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, službenica za mlade Monika Buhač Glavaš, te savjetnik gradonačelnika dr. Drago Martinović.
Opća atmosfera sastanka bila je pozitivna i produktivna, a osim općeg govora o želji za suradnjom obje strane su predlagale konkretne mjere, projekte i aktivnosti.
Dalo se zamijetiti da je počelo novo razdoblje plodotvorne suradnje između mladih i grada.
Između ostalih na temu je došla i Strategija za mlade, uređenje Gimnazije, planovi za Duhansku stanicu, osiguravanje prostora za rad udruga mladih, ali i neke konkretnije aktivnosti o kojima će govora biti na proljeće. Razgovor i suradnja postoje, sada je na mladima i Gradu da ih održe i nastave s aktivnim radom. vrelo www.sirokibrijeg.ba