DEMANTIJ BBB Zagreb

DEMANTIJ BBB Zagreb

DEMANTIJ BBB Zagreb

0

Pozivamo braću Hrvate iz BiH da ne nasjedaju na podmetanja, BBB nisu bili na Puljićevu sprovodu

 

bbb_zagrebPovodom medijskih napisa kako je na sprovodu ubijenog navijača Sarajeva Vedrana Puljića bio i predstavnik navijača Dinama, Udruga navijača hrvatskog prvaka energično je demantirala tu priču u priopćenju kojeg Vam u cijelosti donosimo.

Poštovani !

Ovim putem reagiramo na tvrdnje dijela hrvatskih medija da je na sprovodu tragično nastradalom Vedranu Puljiću nazočio predstavnik navijača Dinama . Odgovorno izjavljujemo da nitko od vodstva ili članova Udruge navijača Dinama nije bio prisutan na pokopu u Sarajevu. Ne podržavamo ovakve grozomorne ispade koji, nažalost, nemaju veze s navijanjem i sportom .

Nadalje , posve je jasno da je u tijeku kampanja sustavnog degradiranja hrvatske populacije u susjednoj državi, što podsjeća na ne tako davna događanja na ovim prostorima kad je jedna druga manjina bila "ugrožena" od strane hrvatskog naroda .Ne trebamo podsjećati kako je to završilo, te se nadamo da se povijest neće ponoviti .

Nadalje, svi znamo što su N.K. Dinamo i njegovi navijači predstavljali u prošlosti, te što predstavljaju i danas. Stoga, ovim putem izražavamo bezrezervnu podršku braći Hrvatima u BiH ,pozivamo ih da ne nasjedaju na ovakva perfidna odmetanja, te apeliramo na odgovorne da se utvrde krivci ovog mučnog događaja i tako da se stane na kraj sotoniziranju naših ljudi .

 

Svoju moralnu potporu ćemo izraziti i onako kako to najbolje znamo, navijanjem i porukama na nadolazećim utakmicama HNL-a.

S poštovanjem,

Udruga navijača Dinama