Zadranima pobjeda na turniru

Zadranima pobjeda na turniru

Zadranima pobjeda na turniru

0

zadar_siroki_bubaloŠiroki Brijeg – Tradicionalni Memorialni turnir u sjećanje na Ćanku i Kiku ove godine je pripao Zadru. U finalu je Zadar pobjedio Široki HT Eronet 71:83 iako je i Široki dosta pokazao, jednostavno je presudilo što je Zadar počeo ranije sa pripremama. Zadar je od početka kontrolirao igru, bio bolja ekipa. Široki se u par navrata približio na zaostatak od 4-5 koševa ali nije imao snage za preokret. Zadrane je nosio odlični Perić sa29 koševa, 8 skokova i 5 asistencija, te je ponio epitet najboljeg igrača turnira. Tomo Ružić dodao je 16 poena i četiri skoka,Stipičević 10 koševa i devet asistencija. Kod Širokog Špralja je ubacio 21 koš,Puljko 18, Mason, koji se tek nedavno vratio iz SAD-a,16 koševa i time pokazao da nije samo odmarao .

Što reći zaslužena pobjeda Zadra, oni već danas mogu početi natjecanje dok smo mi tek na nekih 25 posto uigranosti. Mason nam se kasno priključio a imamo još dosta posla uraditi i na obrani- rekao nam je poslije utakmice trener Širokog Hrvoje Vlašić.

www.hkksiroki.com

 

 

Za iznanađenje turnira pobrinula se Čapljina koja u utakmici za treće mjesto pobjedila očito indisponiranu i još ne uigranu Cedevitu 72:71

www.hkksiroki.com