HKK Široki: Uz pomoć navijača do 5 utakmice?

HKK Široki: Uz pomoć navijača do 5 utakmice?

HKK Široki: Uz pomoć navijača do 5 utakmice?

0

hkk_siroki_2013Igokea je ponovno povela u finalnoj seriji te je ponovno red na naše momke da uzvrate. Nova utakmica između Široki WWina i Igokee je na rasporedu već u subotu 01.06.2013. godine u 20:30 u GSD Pecara. Na terenu je sve manje više jasno, momci će dati sve od sebe i probati pobijediti. U predhodne tri utakmice posebice gostujućim jednostavno nije išlo kako treba i vrijeme je da se odigra bolje i koncentriranije. Iz kluba se ponovno pozivaju navijači da svojim stalnim navijanjem probaju biti dodatni stimulans momcima na terenu te da se na kraju pjesmom proslavi još jedna vrijedna pobjeda. Dođite i budite naš istinski 6 igrač, Vaš HKK Široki WWin.

UTAMICA NADE
Predsjednik kluba Ante Suton je naglasio da je ovo jako bitna utakmica, Široki se nije odrekao titule. Razlozi jer bi bila 10 ali s drugim mjestom bi trebali platiti pozivnicu za ABA ligu. Što nije ni malo jednostavno. Sezona je ocijenjena dobra a s prvim mjestom ona bi bila odlična i na svima je da se to proba ostvariti. Postoje neke druge solucije oko igranja u ABA ligi ali to će s eostaviti da se vidi nakon ovih utakmica. Pozvao je sve navijače da dođu što ranije u dvoranu, te od prve minute pomognu igračima. Najavio je i dolazak dva autobusa navijača Igoke.

Trener Vujanović je rekao: Jednostavno samo želim da dođe do pete utakmice, dat ćemo sve od sebe da odigramo koretkno i vjerujemo da uz pomoć navijača to možemo ostvariti, onda će sve biti drugačije u petoj utakmici.
IZVOR: HKKSIROKI.COM