HSP dr ANTE STARČEVIĆ BiH ODRŽAO PREDIZBORNU TRIBINA U LJUTOM DOCU

HSP dr ANTE STARČEVIĆ BiH ODRŽAO PREDIZBORNU TRIBINA U LJUTOM DOCU

HSP dr ANTE STARČEVIĆ BiH ODRŽAO PREDIZBORNU TRIBINA U LJUTOM DOCU

0

hsp_siroki__230Dana 15. rujna 2010. godine u Ljutom Docu sa početkom u 20 sati nastavljeno je sa predizbornom tribinom. Predsjednik stranke zajedno sa kandidatima liste za ZHŽ zapalili su svijeće u spomen poginulima hrvatskim braniteljima kod središnjeg spomenika u Ljutom Docu. Sa tribinom je nastavljeno u prostorijama MZ. Voditelj predizborne tribine Mario Jurilj pozvao je sve nazočne da minutom šutnje odaju počast svim poginulim hrvatskim braniteljima. Nazočne je pozdravio predsjednik temeljnog ogranka i domaćin Marin Planinić, predsjednik podružnice Široki Brijeg Milijan Nakić, kandidatkinja liste ZHŽ Nikolina Anić te predsjednica mladeži Marija Ćeškić. Završnu riječ imao je predsjednik stranke prof. Blago Kraljević. Program stranke temelji se na brizi svakog pojedinca od novorođenčeta pa do umirovljenika. Predsjednik je istakao da ima mnogo političkih otpadaka koji sebe nazivaju pravašima, ali samo je jedna prava pravaška opcija koja i nosi ime njenog osnivatelja i Oca Domovine dr Ante Starčević, a to je HSP dr Ante Starčević BiH. Predsjednik je svoje izlaganje završio starim hrvatskim Starčevićevim pozdravom BOG I HRVATI, HRVATSKA HRVATU!
Pozivamo sve ljude dobre volje da čuju naš program, kakve promjene želimo za bolju budućnost za opstojnost i jedinstvo Hrvatskog naroda.
Pozivamo sve simpatizere i prave pravaše na sljedeću predizbornu tribinu HSP dr Ante Starčević BiH 17. rujna 2010. godine u prostorijama MZ UZARIĆI u 19 sati.


HSP dr Ante Starčević BiH