PREDSTAVLJAMO
Home Kultura Idem u kino
Idem u kino

Idem u kino

0
0

operacija_kino_bihŠiroki Brijeg – Od 15. do 19. ožujka u kino dvorani ‘Borak' biti će prikazano osam filmova u sklopu projekta Operacija Kino, koji je u Širokom Brijegu organiziran u suradnji s Mediteran Film Festivalom. Operacija Kino je filmsko-obrazovni program koji, u suradnji sa Transylvania International Film Festival, Sofia International Film Festival, Sarajevo Film Festival i Istanbul International Film Festival, promovira svjetska, europska i regionalna filmska ostvarenja.

 

 FILMSKA KARAVANA ‘OPERACIJA KINO' STIŽE U ŠIROKI BRIJEG

Programi se razlikuju od zemlje do zemlje, mjesta do mjesta, ali osnova je ista: kvalitetan program i festivalsko iskustvo gledanja filmova kao garancija povratku publike kvalitetnom filmu u kino dvoranama i ljetnim kinima van festivalskih dana i uobičajenih festivalskih gradova. Cilj projekta jeste razvoj filmske umjetnosti, obrazovanja mladih, te lakši pristup filma široj publici, što kao krajnji cilj ima povratak kina u našu svakodnevnicu.
Pored Širokog Brijega svojevrsna filmska karavana, koja ide u susret svojoj publici, posjetit će i Mostar, Čapljinu, Jajce, Neum, Stolac, Travnik, Tuzlu, Zenicu….


Ulaz na sve OK projekcije je besplatan, a više o filmovima kao i potpunom programu u kinu Borak možete vidjeti na našoj web stranici www.mff.ba – kažu iz direkcije Mediteranfilm festivala.

SAZNAJ VIŠE
AKCIJA