Ljute Bebe: novi spot – Voda

Ljute Bebe: novi spot – Voda

Ljute Bebe: novi spot – Voda

0

lo-fi_10_mEvo što o novom singlu/video spotu “Voda” kažu Ljute bebe osobno: “Već treći glazbeni spot sa – sada već antologijskog – albuma prvijenca “Autogram” Ljutih beba je pred vama. Daklem, ljutobebna nakupina netalentiranih glazbenika i još gorih promotora svoga rada, odlučila je napraviti visokobudžetni spot za pjesmu “Voda”.
Može se primjetiti da se pjesma zove kao i ona od Laufera 90-ih, ali to nije ta pjesma nego jedna druga. Nastala je spojem dvaju potpuno različitih tekstova i ima baš lijepu, pitku, da ne kažemo – ljetnu melodiju, te blagi lo-fi prizvuk.

Htjeli smo da spot, za razliku od pjesme, bude pravi zimski kao i da usput podsjeća na jednostavne zabavnoglazbene i pop spotove koji su ordinirali TV-om u Hrvata 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. I potpuno smo uspjeli u tome. Uživajte u našoj žeđi.” Režiju spota potpisuje svima poznata i priznata Katja Restović. Video spot možete pogledati na You Tube-u .

http://www.youtube.com/watch?v=EM4qTyGfR4k
Novi Spot: Ljute Bebe, pjesma Voda, album Autogram, izdravac Morris Studio/Aquarius records, redateljica Katja Restović KREST Studio, Porec 2008/01, All right reserved Ljute Bebe © 2009