Mostar: HSS i HRS skupa

Mostar: HSS i HRS skupa

Mostar: HSS i HRS skupa

0

Mostar – Izaslanstvo HSS-a na čelu sa predsjednikom Mariom Karamatićem, dopredsjednicom Ines Mucić, te potpredsjednikom Središnjeg odbora HSS-a BiH Antom Jukićem, u prostorijama HRS-a u Mostaru održalo je radni sastanak sa predsjednikom HRS-a Slavenom Ragužem, dopredsjednikom Daliborom Ravićem i predsjednikom SO HRS-a Danijelom Bukovcem.

Sastanak je održan na temu nadolazećih lokalnih izbora u BiH, te usklađivanja strategije za eventualno zajedničko djelovanje dviju stranaka na predstojećim lokalnim izborima.
Postignut je visok stupanj suglasnosti o potrebi zajedničke predizborne i poslijeizborne suradnje HSS-a i HRS-a, a u cilju očuvanja političkog pluralizma u Hrvata i zaštite nacionalnih interesa najmalobrojnijeg konstitutivnog naroda u BiH.
Zaključak sastanka je kako HSS i HRS trebaju sa zajedničkim koalicijskim listama izaći na izbore u svim općinama, o čemu će odluku donijeti predsjedništva dvaju stranaka, nakon što pregovarački timovi u idućih nekoliko dana definiraju sve detalje eventualnog zajedničkog nastupa, o čemu će javnost biti pravodobno informirana.

izvor priopćenja HSS |HRSHRS HSS

foto HSS