Na turniru «Ulica Protiv Ulice» nastupit će preko 1000 malih nogometaša

0

thumb_ulica_p_uliceZavršile su prijave za turnir «ulica protiv ulice» koji se ove godine održava u svim općinama županije Zapadnohercegovačke. Na turnir se prijavilo 160 ekipa (Široki Brijeg 75 ekipa, Posušje 41 ekipa, Grude 38 ekipa i Ljubuški 6 ekipa) što znači da će na ovogodišnjem turniru sudjelovati preko 1000 malih nogometaša uzrasta od 8 do 14 godina.

Zbog malog broja prijavljenih ekipa iz Ljubuškog, ljubušaci će turnir igrati zajedno sa gruđanima tj u Grudama. Interes za turnir pokazale su i neke općine izvan naše županije, čak i iz Hrvatske, pa su organizatori odlučiti uključiti i nekoliko ekipa iz susjednih gradova kao što su Čitluk, Tomislavgrad i Livno.

Jučer su pripremljeni tereni u Grudam i Posušju, a teren u sklopu vrtića «Pčelica Maja» u Širokom Brijegu gdje će se igrati «finalni turnir» u potpunosti preuređen samo za ovu prigodu. Na teren je stavljen novi asfalt, postavljen je jedan veliki reflektor, postavljena su i dva koša, a student Akademije likovnih umjetnosti na Širokom Brijegu Nikola Škoro uradio je grafit na centru igrališta. Pogledajte dvominutni filmić o tome.

 

«Općinski turniri» traju od 20. do 24.06., a «finalni turnir» je od 27. do 28.06. Izvlačenje parova za «općinske turnire» obaviti će se 20.06. u 14h u Širokom Brijegu, Posušju i Grudama. (dibla)