Nakon devet godina Dinamo na Pecari

Nakon devet godina Dinamo na Pecari

Nakon devet godina Dinamo na Pecari

0

mijo_jelic_musa-dinamo-presicaŠIROKI BRIJEG – Velika je čast što Dinamo nakon devet godina ponovno dolazi na Pecaru, a posebno obilježje utakmici koja će odigrati 2. veljače daje i njezin humanitarni karakter. Naime, kompletan prihod (cijene ulaznica su 5 i 7 KM, odnosno 50 KM za VIP ložu) s prijateljskog dvoboja Široki Brijeg – Dinamo (subota, 14 sati) namijenjen je kao potpora radu humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać".
O radu Udruge na konferenciji za novinare govorio je Zlatan Mijo Jelić, predsjednik njezinoga Nadzornog odbora, istaknuvši, među ostalim, kako je njezin glavni cilj potpora obiteljima iz Širokog Brijega i drugih krajeva Hercegovine čiji članovi imaju zdravstvenih poteškoća i moraju se liječiti u Zagrebu. Ta potpora, dodao je Jelić, ogleda se u smještaju, prijevozu i hrani, a kroz zakupljeni stan u Zagrebu prošlo je već preko 100 osoba kojima je pomogla humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać". Udruga je organizirala već nekoliko humanitarnih akcija, a susret s Dinamom na Pecari uz pune tribine prava je prigoda da kupnjom ulaznice potpomognete njezinu humanitarnu misiju.
Inače, dan uoči susreta Široki Brijeg – Dinamo, u širokobriješkom hotelu „Park" bit će organizirana i tradicionalna „Plavo-bijela noć" NK Široki Brijeg, a više detalja o tomu bit će priopćeno na konferenciji za novinare u četvrtak, 31. siječnja u 11 sati.O provjeri s Dinamom, kao i o dosadašnjem tijeku priprema govorio je
šef stručnog stožera Slaven Musa, naglasivši kako je zadovoljan do sada
učinjenim u trenažnom procesu i onim što su igrači pokazali u dvoboju s
Veležom (3:1). Protiv Dinama, dodao je Musa, sasvim sigurno neće biti
lako, jer „Modri" su zadnje dvije godine igrali Ligu prvaka i perjanica
su nogometa u regiji, a Zagrepčanima će utakmica sa Širokim biti
praktično „generalka" za proljetni start za sedam dana s Osijekom, dok
će „Plavo-bijelima" nakon Dinama do proljetnog starta ostati još čak 30
dana. No, unatoč tomu, „učinit ćemo sve kako bismo bili pravi na toj
utakmici i kako bismo uveličali blagdan nogometa u Širokom Brijegu",
zaključio je Musa.     www.nk-sirokibrijeg.com